beachvlaggen

beachvlaggen
per pagina
 1. Beachvlaggen Square 4 meter
  As low as € 91,96 € 76,00
 2. Beachvlaggen Square 3 meter
  As low as € 71,39 € 59,00
 3. Beachvlaggen RechtBF 4 meter Classic
  As low as € 90,75 € 75,00
 4. Beachvlaggen RechtBF 3 meter Deco
  As low as € 60,50 € 50,00
 5. Beachvlaggen RechtBF 3 meter Classic
  As low as € 60,50 € 50,00
 6. Beachvlaggen Druppel 3 meter
  As low as € 58,08 € 48,00
per pagina

Beachvlaggen. Wij leveren en bedrukken beachvlaggen.

Beachvlaggen zijn ideale blikvangers op beurzen, evenementen en winderige omgevingen. Beachvlaggen zijn flexibel, licht van gewicht en inzetbaar tot windkracht 5 of meer. De beachvlag, ook wel strandvlag of beachflag genoemd, is onbetwist het sterkste (mobiele) vlaggensysteem dat op de markt verkrijgbaar is.

Beachvlaggen zijn de perfecte promotievlaggen voor tijdelijke of permanente presentaties, mede omdat deze ook gemakkelijk zijn te verplaatsen of te vervoeren. U komt ze niet alleen regelmatig tegen in het straatbeeld, maar ook op beurzen of bij (buiten) evenementen en uiteraard bij veel horeca gelegenheden, met name aan de kust.

Zowel het reclamedoek als het aluminiumframe van de beachvlaggen zijn er in diverse formaten en materialen. Beachvlaggen worden doorgaans gemaakt van een glans polyesterdoekdat een 100% doordruk garandeert.

Beachvlaggen zijn snel op te zetten d.m.v. de meegeleverde grondpennen. Het aluminium frame wordt in de doektunnel geschoven, waarmee het doek meteen opgespannen is.

Naast het vervaardigen en bedrukken van uw beachvlaggen kunnen wij natuUrlijk ook de levering en plaatsing voor u verzorgen.

Graag komen wij niet alleen in aanmerking voor het leveren en bedrukken van uw bedrijfskleding, maar ook voor uw beachvlaggen.