Beveiligingskleding casual

Beveiligingskleding casual
per pagina
 1. Softshell jas Solar System 3-in-1 Heren
  As low as € 294,95 € 243,76
 2. Softshell jas Cirrus Bonded Heren
  As low as € 119,95 € 99,13
 3. Softshell jas Dropzone II Heren
  As low as € 92,50 € 76,45
 4. Softshell jas Powergrid Heren
  As low as € 68,50 € 56,61
 5. Softshell jas Triode Heren
  As low as € 145,95 € 120,62
 6. Softshell jas Expedition Heren
  As low as € 212,50 € 175,62
 7. Softshell jas Epsilon Heren
  As low as € 171,51 € 141,74
 8. Gewatteerde jas Atmosphere heren
  As low as € 205,70 € 170,00
 9. Regenjack Sioen Ultra Heren
  As low as € 115,20 € 95,21
per pagina

Beveiligingskleding. Hanova Textiles voor leveren en bedrukken van bedrijfskleding voor de beveiliging

Casual beveiligingskleding moet niet alleen bescherming bieden tegen externe invloeden, maar moet ook goed en comfortabel zitten en tegen een stootje kunnen.

In de branche van beveiliging is de bedrijfskleding een niet te onderschatten onderdeel van het geheel. Door rekening te houden met de omstandigheden vergroot u niet alleen de veiligheid van de mensen, maar beperkt u ook het risico van een verhoogd ziekteverzuim.

Bovendien moet de beveiligingskleding een goede uitstraling hebben.

Hanova Textiles levert ook beveiligingskleding voor een informele uitstraling, zeg maar een casual look. In overleg met u selecteren wij een kleding lijn welke past in uw stijl en budget. Bovendien kunnen wij alle kleding bedrukken in onze eigen drukkerij. Een garantie voor snelle leveringen en kwaliteit.

Wij leveren casual beveiligingskleding zoals;

- Speciale broeken naar uw wens, dit kunnen ook leuke werkbroeken zijn met een moderne uitstraling

- Leuke poloshirts en T-shirts, al dan niet met een bedrukking

- Leuke en hippe hoodies, bodywarmers of iets dergelijks

- Functionele en hippe jassen zoals softshell jassen en gewatteerde jassen

Beveiligingskleding is het visitekaartje van uw bedrijf en mag zeker niet uitnodigen tot agressie. Daarom is het belangrijk om vooraf te bedenken wat het imago is dat u uit wilt stralen als bedrijf.

Ook het plaatsen van een logo of tekst op de bedrijfskleding is belangrijk, want zo zorgt u voor herkenbaarheid en maakt u tevens reclame. Hanova Textiles beschikt over een eigen drukkerij en kent vele druktechnieken voor het bedrukken van uw beveiligingskleding.

Wij bedrukken tegenwoordig de bedrijfskleding ook via eeen nieuwe en innoverende bedrukkingstechniek. Deze bedrukkingen gaan langer mee dan de kleding, kunnen heet worden gewassen of chemisch worden gereinigd en zijn bovendien standaard brandvertragend. Wij kunnen zelfs reflecterende bedrukkingen leveren die zeer wenselijk zijn voor bewakers die gezien moeten worden in het donker (bijvoorbeeld op parkeerplaatsen).

Kleding borduren kunnen wij ook voor u verzorgen tegen goede tarieven. Tegenwoordig leveren we overigens ook bedrukkingen waarbij het lijkt alsof de kleding is geborduurd.

Hanova Textiles geeft u graag adviezen en bespreekt de mogelijkheden binnen uw doelstelling en budget. Graag komen wij in aanmerking voor het leveren en bedrukken van de bedrijfskleding van uw mensen die werkzaam zijn in de beveiliging.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken of voor het aanvragen van informatie of een offerte.