poloshirts

poloshirts
per pagina
  1. Poloshirts met borstzak, Tricorp, ROM88, Heren
    As low as € 17,75 € 14,67
per pagina

PoloshirtsHanova Textiles voor leveren en bedrukken van poloshirts.

Poloshirts bestellen en bedrukken bij Hanova textiles. Wij leveren niet alleen poloshirts als bedrijfskleding, maar ook als casual kleding.

Wij leveren poloshirts van verschillende toonaangevende merken en stoffen, zodat er een ruime keuze voor onze klanten mogelijk is, waarbij wij in overleg rekening kunnen houden met uw wensen.

U kunt bij ons ook uw poloshirts in onze eigen drukkerij laten bedrukken met een persoonlijke tekst of uw bedrijfslogowaarbij verschillende technieken mogelijk zijn. Wij kunnen de poloshirts zeefdrukken of bedrukken via transfers met vele opties.

Poloshirts van polyester kunnen we sublimeren voor een professionele uitstraling.

Wij zijn specialist in het leveren van poloshirts als bedrijfskleding. Wij hebben een groot assortiment van katoen, katoen elastan, polyester of andere combinaties, ieder met hun eigen kenmerken.

Op onze webshop presenteren wij u slechts een selectie van onze poloshirts. Mocht uw voorkeur hier niet bij zitten, dan vinden we samen met u zeker een goed alternatief.

Poloshirts met een bedrukking kunt u makkelijk bij ons nabestellen. Transfers kunnen wij voor u op voorraad houden, handig voor het nabestellen voor nieuwe collega’s.

Graag komen wij met u in contact voor het leveren en bedrukken van uw Poloshirts.