Bedrijfskleding en zo, Hanova Textiles

Bedrijfskleding. Bestel uw bedrijfskleding bij Hanova Textiles.

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf, het geeft een zekere uitstraling. Bovendien voelen de medewerkers zich verbonden.

Doordat wij de vertegenwoordiging hebben van verschillende toonaangevende leveranciers, vinden wij altijd de goede combinatie voor de bedrijfskleding binnen uw bedrijf.

Het onderscheid tussen bedrijfskleding en werkkleding is soms moeilijk te maken. Bedrijfskleding lijkt te zijn voorbestemd voor bijvoorbeeld de horeca, de zorg, de beveiliging en het kantoor, terwijl het woord werkkleding meer wordt gebruikt voor beroepen in de bouw of de techniek.

Werkkleding kan ook worden gebruikt door individuen bij bepaalde zwaardere werkzaamheden, terwijl bedrijfskleding vaak gekoppeld is aan een bedrijf.

Bedrijfskleding moet aan bepaalde eisen voldoen. U en uw collega’s moeten immers tevreden zijn en dat is waar wij voor zorgen.

Bedrijfskleding bestellen en bedrukken bij Hanova Textiles, always fits.

Er zijn, met uitzondering van een aantal beroepen of werkzaamheden, geen wettelijke verplichtingen gesteld aan bedrijfskleding. Toch is het verstandig om als werkgever aan de veiligheid en het welbehagen van uw personeel te denken en dat ook door te voeren in uw bedrijfskleding.

Voor chauffeurs, loodsmedewerkers, portiers of mensen in de bouw, die in de winter vaak buiten moeten zijn, is een dikke warme of softshell jas bijvoorbeeld geen overbodige luxe. Door rekening te houden met de omstandigheden vergroot u niet alleen de veiligheid van de mensen, maar beperkt u ook het risico van een verhoogd ziekteverzuim.

Het is niet altijd nodig om voor het gehele bedrijf of voor de gehele instelling precies dezelfde bedrijfskleding aan te schaffen. Vaak is er wel variatie mogelijk binnen eenzelfde stijl, of er kan met kleuren of met bedrukkingen gevarieerd worden.

Ook kan er bijvoorbeeld een uitgebreid pakket worden samengesteld, met t-shirts, poloshirts, truien, kostuums, broeken, overhemden, hippe jassen, softshell jassen.

Wij leveren ook KREUKVRIJE en STRIJKVRIJE overhemden en blouses.

Reiniging en ander onderhoud van bedrijfskleding kan vrij complex zijn en een factor om rekening mee te houden bij uw aankoop. Steeds vaker houden wasserijen en speciale reinigingsbedrijven zich daarom bezig met de verzorging en reiniging van bedrijfskleding.  De vergoeding voor het aanschaffen en het onderhoud (wassen, reinigen) van bedrijfskleding is onbelast. De kleding moet dan wel alleen op het werk gedragen worden en binnen het bedrijf blijven. Kijk verder op onze informatie over bedrijfskleding en de belasting.  

Dat bedrijfskleding het visitekaartje is van uw bedrijf, is zeker iets om rekening mee te houden bij de aanschaf. Daarom is het belangrijk om vooraf te bedenken welk imago u wil uitstralen als bedrijf. Een zakelijke uitstraling wordt al snel bereikt door het dragen van een kostuum voor mannen en vrouwen, terwijl een t-shirt of sweater een wat meer nonchalante uitstraling heeft. Belangrijk in elk geval is dat de bedrijfskleding goed aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Dus zijn alle logo's en kleurstellingen oranje, dan is het logisch om ook voor kleding te kiezen waar oranje in verwerkt is.

Ook het plaatsen van een logo of tekst op bedrijfskleding is belangrijk, want zo zorgt u voor herkenbaarheid en maakt u tevens reclame. Een naam of functie van een werknemer kunt u eventueel door middel van een batch duidelijk maken. Wij kunnen tegenwoordig ook naamtransfers maken en de bedrijfskleding van uw medewerkers hiermee bedrukken. Zo maakt u het voor iedereen nog persoonlijker.

Hanova Textiles beschikt over een eigen drukkerij en kent vele druktechnieken voor het bedrukken van uw bedrijfskleding. Ook hier kunnen wij u assisteren bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf en binnen uw budget.

Sinds 2015 leveren wij ook zeefdruk transfers, waarbij het lijkt of de kleding is geborduurd. Dit levert een professionele uitstraling, die goedkoper is dan het laten borduren van de bedrijfskleding. Tevens zijn deze transfers standaard brandvertragend en kunnen ze heet worden gewassen en strijkbaar. Reflecterende bedrukkingen zijn ook mogelijk.

Graag komen wij in aanmerking voor het leveren en bedrukken van uw bedrijfskleding.

Neemt u contact met ons op? Of vraag informatie of een offerte aan via de email.