Banieren

Banieren
per pagina
  1. Banieren rechte vlag 100 x 150 cm
    As low as € 27,25 € 22,52
  2. Banieren 100cm x 300cm
    As low as € 54,45 € 45,00
per pagina

Banieren Wij leveren en bedrukken banieren

Banieren zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers die overal gebruikt kunnen worden. Een banier is een veelzijdig en flexibel communicatie- en promotioneel middel, waarmee u heel eenvoudig een sfeer creëert of een product of boodschap introduceert. Banieren kunnen in verschillende stijlen worden bedrukt.

Bij Hanova Textiles vindt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben de nieuwste technologieën in huis met betrekking tot het ontwerpen en bedrukken van banieren. Een eigen drukkerij voor het bedrukken van uw banieren heeft grote voordelen, denkt u alleen maar aan onze expertise.

Banieren voor buiten

Bevestig banieren buiten aan een muur, wand, lantaarnpaal, podium, etc.  Een banier kan niet alleen worden gebruikt als representatieve vaandeldrager voor een bedrijf of vereniging, maar ook als promotiemateriaal bij een evenement of als feestelijke eyecatcher.

Banieren voor binnen

Binnen zijn banieren uitermate geschikt als wanddoek, etalagedoek of decoratiedoek.
Met een binnen banier bereikt u eenvoudig een mooi effect. Laat uw banieren eventueel vlamvertragend behandelen, zodat ze brandveilig zijn. Binnen banieren zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor beurzen of evenementen.

Naast het vervaardigen en bedrukken van uw banieren kunnen wij natuUrlijk ook de levering en plaatsing voor u verzorgen.

Graag komen wij niet alleen in aanmerking voor het leveren en bedrukken van uw bedrijfskleding, maar ook voor uw banieren.

Neemt u contact met ons op?