sjaals

sjaals
per pagina
 1. Fleece Handschoenen Myrtle Beach Touch-Screen Unisex
  As low as € 24,50 € 20,25
 2. Fleece Set Result Winter Unisex
  As low as € 19,25 € 15,91
 3. Sjaals, Result, Snow Leopard set, Dames
  As low as € 16,95 € 14,01
 4. Fleece Sjaal met Pocket Result
  As low as € 16,95 € 14,01
 5. Fleece Sjaal Result Active
  As low as € 12,95 € 10,70
per pagina

SjaalsHanova Textiles levert sjaals voor verschillende stijlen en voor dames en heren.

Sjaals kunnen een elegante uitstraling hebben, maar zijn tegelijkertijd ook vaak functioneel. Een leuke of goede sjaal kan de perfecte aanvulling zijn op uw bedrijfskleding en/of uitstraling. Een ietwat saaie outfit kan worden opgeleukt met een sjaal. Sjaals zijn een goede aanvulling voor elke garderobe.

Hanova Textiles levert sjaals voor mannen en vrouwen in verschillende beroepsgroepen. Omdat wij zo’n groot assortiment sjaals kunnen leveren in verschillende kleuren, hebben wij voor u een selectie gemaakt. Samen met u vinden wij zeker een passende sjaal bij uw outfit.

Voor het bedrukken of borduren van sjaals, met uw logo, bedrijfsnaam of andere teksten, kunt u ook bij Hanova Textiles terecht. Door deze combinatie bent u bij ons aan het juiste adres voor het bestellen en bedrukken van uw sjaals. Wij komen hierover graag met u in contact.

Wij bieden u nu ook een mogelijkheid om uw sjaals te laten bedrukken via een techniek waarmee het exact lijkt op een borduursel. Wellicht een goed alternatief uit kostenoverweging?