Bedrijfskleding huisstijl

Uw eigen huisstijl met uw bedrijfskleding?

Bedrijfskleding in uw huisstijl, is dat duur?

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u meer weten over een eigen huisstijl voor uw bedrijfskleding?

Voor sommigen is een eigen huisstijl ontworpen kledinglijn misschien net te hoog gegrepen, maar ook hiervoor hebben wij een oplossing binnen ons assortiment.

Voor bedrijven die hier naar op zoek zijn, bieden wij een huisstijl private label bedrijfskleding lijn aan.

Bent u te klein of heeft u een beperkt budget? Vaak vinden wij dan toch originele oplossingen.

Hanova Textiles, voor het leveren en bedrukken van al uw bedrijfskleding, werkkleding, casual kleding en sportkleding.

Huisstijl bedrijfskleding.

Een eerste indruk maken kan maar één keer. Dit geldt ook voor uw logo en huisstijl. Uw logo en huisstijl betekenen herkenning. Herkenning schept vertrouwen en vertrouwen schept business. Producten met uw eigen tekst, design en logo zijn een doeltreffend communicatiemiddel en staan veelal voor professionaliteit.

Om tot een passende visuele identiteit te komen, heeft u niet per se een groot marketingbudget nodig.

Potentiële opdrachtgevers vormen hun eerste indruk veelal op basis van uw huisstijl. Ze zien uw visitekaartje, uw website en uw brochure. Indien dit geen professionele indruk geeft, en uw concurrent heeft wel een eigen en professionele huisstijl, dan kunt u hierdoor misschien waardevolle opdrachten mislopen.

In overleg met u ontwerpen of verrijken wij uw huisstijl en zorgen wij voor een betaalbare en passende huisstijl, die naadloos aansluit bij het imago of het gewenste imago van uw onderneming. Het aanpassen van een huisstijl is niet iets wat je zomaar even in een verloren uurtje doet en Hanova Textiles kan hierbij uw partner zijn.

Een eerste indruk maken kan zoals gezegd maar één keer. Het moet een bepaalde boodschap, gevoel en sfeer overbrengen. Uitstraling, betrouwbaarheid en creativiteit van uw huisstijl zijn bepalend voor langere tijd. Het is letterlijk en figuurlijk uw visitekaartje.

Hanova Textiles kan uw huisstijl bedrijfskleding selecteren, leveren en bedrukken. Deze gehele procedure kan volledig worden verzorgd door Hanova Textiles.

Bent u benieuwd naar de beste manier voor uw bedrijf, of wilt u graag meer weten over de prijzen van uw eigen huisstijl?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en bespreken met u de vele mogelijkheden.

Huisstijl Private Label

Stelt u zich eens voor: een complete bedrijfskleding lijn, speciaal ontworpen en geproduceerd in uw eigen huisstijl.

Of het nu bedrijfskleding of promotionele kleding betreft, het Private Label huisstijl bedrijfskleding concept is dé oplossing: wij ontwerpen, bestellen en bedrukken kwalitatief hoogwaardige kleding, die past bij uw bedrijf en binnen uw budget. Dit is de perfecte manier om uw bedrijfskleding collectie helemaal volgens uw eigen wensen te laten maken. Laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt.

Bedrijfskleding in uw eigen huisstijl bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van uw bedrijf. Ontwerp, kleurkeuze en de juiste verwerking van de huisstijl private label zorgen voor herkenbaarheid. Daarnaast voelen uw medewerkers zich prettiger in mooie en goedzittende kleding. Het geeft een positieve uitstraling en uw klanten merken dit.

Een bestelling van uw eigen huisstijl private label bedrijfskleding is niet zo maar een bestelling. Bij ons gaat dit via een nauwkeurig stappenplan, omdat er bij de uiteindelijke fabricage niets fout mag gaan. Hanova Textiles verzorgt dit op maat.

U kunt rekenen op een flexibele manier van werken volgens een vooraf afgesproken planning. Uw order wordt van offerte tot levering en van dag tot dag begeleid door een enthousiast team van goed opgeleide professionals.

* Bepalen van de gewenste presentatie en uitstraling
* Bepalen van de kledingsoorten, stoffen, modellen, kleuren, opties en details
* Bepalen van logo, plaats van het logo en eventuele teksten van de huisstijl
* Goedkeuring van de verschillende monsters
* Presentatie van een fabricage voorbeeld ter goedkeuring van de bedrijfskleding
* Definitieve fabricage en aflevering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of wilt u meer weten over een eigen huisstijl voor uw bedrijfskleding?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst en bespreken met u de vele mogelijkheden.