Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken
Pagina
per pagina
  1. T-shirts Tricorp ROM88 Heren
    As low as € 9,55 € 7,89
  2. T-shirts, Lange mouw, Tricorp, ROM88, Heren.
    As low as € 11,20 € 9,26
  3. T-shirts, Tricorp, ROM88, Heren
    As low as € 5,90 € 4,88
Pagina
per pagina

Bedrijfskleding bedrukken.

Bedrijfskleding bedrukken is een specialisme, dat wij al ruim 30 jaar uitvoeren. De technieken voor het bedrukken van bedrijfskleding zijn veelzijdig.

Zeefdrukken van bedrijfskleding is nog steeds een veel toegepaste techniek en interessant bij grotere partijen.

Indien de bedrijfskleding wordt bedrukt via een (zeefdruk) transfer, kunnen wij uw transfers gratis op voorraad houden waardoor nabestellingen snel en kostenbesparend kunnen worden geleverd.

Op dit moment leveren wij innoverende zeefdruk transfers voor het bedrukken van uw bedrijfskleding. Deze transfers zijn standaard brandvertragend en kunnen op hoge temperaturen worden gewassen of chemisch worden gereinigd. Ook reflecterende transfers zijn verkrijgbaar voor beter zicht in het donker.

Deze transfers kunnen ook in full colour worden geleverd en blijven langer goed dan de bedrijfskleding.

Uiteraard bespreken wij met u vooraf de beste opties voor het bedrukken van uw bedrijfskleding. Via de link kleding bedrukken treft u tips en adviezen aan, waarmee u rekening kunt houden bij het bestellen en bedrukken van uw bedrijfskleding.

Bedrijfskleding borduren kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij leveren niet alleen aan de horeca, industrie & techniek, bouwbedrijven en logistiek, maar ook aan bijvoorbeeld aan zorginstellingen, verenigingen en scholen.

Tegenwoordig kunnen wij uw bedrijfskleding ook bedrukken via een zeefdruk transfer die exact lijkt op een echt borduursel. Desgewenst ook reflecterend voor een nog chiquere uitstraling.

Hanova Textiles komt graag met u in contact om onze mogelijkheden voor het bedrukken van uw bedrijfskleding gezamenlijk te bespreken.

Wij luisteren en adviseren u bij het maken van de juiste keuze, zoals wij dat al jaren doen.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.