Bodywarmers voor Wellness

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bodywarmers voor Wellness

Om ervoor te zorgen dat je ook buiten de wellness kleding er top en stralend uitziet, hebben wij bij Hanova Textiles gekeken naar kleding voor in de wellness-branche die buiten de behandeling gedragen kan worden. Bezorgers, receptionisten, noem het maar op. Deze werken uiteraard comfortabeler in polo’s, vesten of zelfs bodywarmers!

 

Hierboven hebben wij een kleine selectie uit een aantal bodywarmers gemaakt van verschillende merken en stoffen zoals fleece, gewatteerde stoffen en softshell. Hierin is alle informatie te vinden over beschikbare maten, kleuren, pasvormen en modellen. Van top-kwaliteit merken zoals Regatta & Stormtech tot de wat simpeler en praktischere merken zoals Printer en Result proberen wij voor ieder bedrijf een passende bodywarmers te vinden welke perfect jou uitstraling matched als schoonheidssalon.

 

Deze bodywarmers zijn gewoon te bestellen, maar is veelal bedoeld om even een snuifje te nemen van wat wij kunnen bieden. Hanova Textiles heeft nog veel meer te bieden aan kleding, zeker in bodywarmers.

Hanova Textiles levert niet alleen kleding voor de wellness branche maar kan ook alle kleding voor u bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u een bedrijf met meerdere vestigingen? Een bestelproces op maat kan worden opgezet voor alle filialen. We kunnen voor u ook een eigen bestelpagina opzetten op internet zodat uw selectie online kan worden besteld door uw filialen en collega’s. Hanova Textiles, always fits!