t-shirts

t-shirts
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. T-shirt sport Fruit of the Loom performance kinderen
    € 9,50 € 7,85

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

T-shirtsHanova Textiles voor leveren en bedrukken van t-shirts voor bedrijven.

T-shirts zijn waarschijnlijk het meest gedragen kledingstuk als bedrijfskleding. T-shirts zijn veelal budgetvriendelijk bij aanschaf, makkelijk te bedrukken en voor veel bedrijfstakken mogelijk. Een t-shirt wordt ook vaak als onderkleding gedragen.

Voor een uitgebreid overzicht van onze collectie kunt u ook kijken op onze gespecialiseerde webshop:  T-shirtsenzo.nl

Hanova Textiles heeft een groot assortiment t-shirts van verschillende stoffen. Wij verstrekken u graag nadere informatie over de verschillende textielstoffen.

Er worden verschillende eisen gesteld aan een goed t-shirt. Zo zit er natuUrlijk een groot verschil tussen t-shirt voor de bouw of voor de horeca. In de bouw moeten t-shirts tegen een stootje kunnen, terwijl de horeca meer zal kijken naar de uitstraling.

Wij leveren t-shirts voor een gevarieerd aantal bedrijfssegmenten. Dit kan zijn voor eenmalige evenementen, voor sportploegen of gewoon als bedrijfskleding. Vanwege onze grote collectie vinden we samen met u altijd een t-shirt, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Door de combinatie van leveren en bedrukken bent u bij Hanova Textiles aan het juiste adres voor het bestellen en bedrukken van uw t-shirts.

Wij komen hierover graag met u in contact.