poloshirts

poloshirts
Geen producten gevonden voor deze selectie.

PoloshirtsHanova Textiles voor leveren en bedrukken van poloshirts voor uw bedrijf.

Poloshirts zijn waarschijnlijk op t-shirts na het meest gedragen kledingstuk als bedrijfskleding. Poloshirts zijn representatief, budgetvriendelijk bij aanschaf, makkelijk te bedrukken en voor veel bedrijfstakken mogelijk.

Hanova Textiles heeft dan ook een groot assortiment poloshirts van verschillende toonaangevende merken en stoffen. Wij verstrekken u graag nadere informatie over de verschillende textielstoffen.

Er worden verschillende eisen gesteld aan een poloshirt. Zo zit er natuUrlijk een groot verschil tussen poloshirts voor de bouw of voor de horeca. In de bouw moeten de poloshirts tegen een stootje kunnen, terwijl de horeca meer zal kijken naar de uitstraling.

Een poloshirt voor een sportploeg moet weer licht en ademend zijn. Wij leveren hiervoor steeds vaker shirts waarin polyester zit verwerkt.  

Wij leveren en bedrukken poloshirts voor elk segment en voor elk doel. Of het nu voor een sportdag is, een evenement of een andere promotionele aangelegenheid, wij vinden samen met u zeker een poloshirt dat volledig aan uw wensen voldoet.

Door de combinatie van leveren en bedrukken bent u bij Hanova Textiles aan het juiste adres voor het bestellen en bedrukken van uw poloshirts.

Wij komen hierover graag met u in contact.