Beveiligingskleding formeel

Beveiligingskleding formeel
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Heren Gilet Alexandra Easycare
    € 43,72 € 36,13

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beveiligingskleding. Hanova Textiles voor leveren en bedrukken van bedrijfskleding voor de beveiliging

Formele beveiligingskleding moet niet alleen bescherming bieden tegen externe invloeden, maar moet ook goed en comfortabel zitten en tegen een stootje kunnen.

In de branche van beveiliging is de bedrijfskleding een niet te onderschatten onderdeel van het geheel. Door rekening te houden met de omstandigheden vergroot u niet alleen de veiligheid van de mensen, maar beperkt u ook het risico van een verhoogd ziekteverzuim.

Bovendien moet de beveiligingskleding een goede uitstraling hebben.

Hanova Textiles levert ook beveiligingskleding voor een formele uitstraling. In deze categorie willen we ons beperken in deze uitstraling en bieden we o.a. de volgende producten aan welke de mensen een professionele en formele uitstraling kunnen geven,

- Bedrijfskostuums voor dames en heren in verschillende stijlen

- Broeken met een elastische band

- Strijkvrije en kreukvrije overhemden

- Overige overhemden en blouses

- Functionele jassen voor over het colbert

Ook het plaatsen van een logo of tekst op de bedrijfskleding is belangrijk, want zo zorgt u voor herkenbaarheid en maakt u tevens reclame. Hanova Textiles beschikt over een eigen drukkerij en kent vele druktechnieken voor het bedrukken van uw beveiligingskleding. Dit is ook op de formele beveiligingskleding mogelijk.

Wij bedrukken tegenwoordig de bedrijfskleding ook via eeen nieuwe en innoverende bedrukkingstechniek. Deze bedrukkingen gaan langer mee dan de kleding, kunnen heet worden gewassen of chemisch worden gereinigd en zijn bovendien standaard brandvertragend. Wij kunnen zelfs reflecterende bedrukkingen leveren die zeer wenselijk zijn voor bewakers die gezien moeten worden in het donker (bijvoorbeeld op parkeerplaatsen).

Kleding borduren kunnen wij ook voor u verzorgen tegen goede tarieven. Tegenwoordig leveren we overigens ook bedrukkingen waarbij het lijkt alsof de kleding is geborduurd.

Hanova Textiles geeft u graag adviezen en bespreekt de mogelijkheden binnen uw doelstelling en budget. Graag komen wij in aanmerking voor het leveren en bedrukken van de bedrijfskleding van uw mensen die werkzaam zijn in de beveiliging.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken of voor het aanvragen van informatie of een offerte.