Bedrijfskleding bestellen of nabestellen

Makkelijk bedrijfskleding bestellen of nabestellen.

Elk artikel dat wij hebben verkocht, komt ook bij ons op de webshop te staan. Dit is erg handig bij het bestellen of nabestellen van uw bedrijfskleding.

U kunt overigens op elke manier nabestellingen plaatsen voor uw bedrijfskleding.

Wij trachten om samen met u een systeem op te zetten, waarbij het voor elke partij duidelijk is wat er moet worden besteld en eventueel bedrukt.

Een eigen GRATIS nabestelpagina op het internet is bespreekbaar.

Als wij transfers voor u op voorraad mogen houden, deze dienst is overigens ook GRATIS, kunnen wij snel schakelen bij nabestellingen. 

Hanova Textiles, voor het leveren en bedrukken van al uw bedrijfskleding, werkkleding, casual kleding en sportkleding.

Een korte toelichting voor het bestellen of nabestellen van uw bedrijfskleding via Hanova Textiles.

De kleding is vaak binnen twee/ drie dagen bij ons binnen waarna wij met het bedrukken van de bedrijfskleding kunnen beginnen. Ons bestelproces en orderproces bevinden zich in hetzelfde pand en dat is wel zo handiig met het snel verwerken van alle orders.

Dat is onder andere het grote voordeel van de samenwerking met Hanova Textiles. Wij leveren niet alleen uw bedrijfskleding, maar zorgen ook voor de juiste bedrukking ervan.

Uw nieuwe medeweker kan dus snel beschikken over zijn/haar bedrijfskleding met de juiste bedrukking. Uiteraard geldt dit ook voor de eventuele individuele nabestellingen.

Bij grote en regelmatige nabestellingen kunnen wij zelfs GRATIS een separate pagina inrichten op één van onze webshops, welke dan exclusief ingericht kan worden met uw bedrijfskleding.

Tijdens het bestelproces kan worden aangegeven of de kleding moet worden bedrukt.

Zo kunnen we uw bedrijf ontzorgen van het bijhouden van voorraden en besparen we u tijd, omdat de nieuwe collega, of bij vervanging uw collega, de bedrijfskleding makkelijk kan nabestellen en laten bedrukken.

U hoeft er niet meer naar om te kijken. De processen en de prijzen zijn immers besproken en verankert in het bestelproces.

Neem voor deze EXTRA GRATIS DIENSTVERLENING contact op met Hanova Textiles.