Spandoeken en beachvlaggen

Beachvlaggen, spandoeken, banieren en vlaggen

Spandoeken en beachvlaggen voor uw sponsor- en bedrijfsdagen of gewoon als reclame uiting van uw bedrijf.

Beachvlaggen, spandoeken en banieren blijven een populair middel om een reclameboodschap uit te dragen.

Bovendien kan Hanova zorgen voor de bedrukking, doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij waar gebruik wordt gemaakt van een groot aantal verschillende technieken voor het bedrukken van uw producten.

Voor een overzicht van onze bedrukkingtechnieken verwijzen wij u naar textiel bedrukken.

Bij Hanova Textiles vindt u altijd de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit..

Hanova Textiles levert bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding en vrijetijdskleding aan bedrijven, verenigingen, scholen en evenementen.

Beachvlaggen, spandoeken, banieren en vlaggen.

Het is een belangrijk onderscheidend vermogen van Hanova Textiles. Alle kleding, textiel en promotionele producten kunnen worden bedrukt met logo of teksten in onze eigen drukkerij.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zijn ideale blikvangers op beurzen, evenementen of sponsordagen in winderige omgevingen buiten het bedrijf. Beachvlaggen zijn flexibel, licht van gewicht en inzetbaar tot windkracht 5 of meer. Beachvlaggen, ook wel strandvlaggen genoemd, zijn onbetwist het sterkste (mobiele) vlaggensysteem dat op de markt verkrijgbaar is.

Beachvlaggen zijn perfecte promotievlaggen voor tijdelijke of permanente presentaties, mede omdat beachvlaggen gemakkelijk zijn te verplaatsen of te vervoeren.

Zowel het reclamedoek als het aluminiumframe van beachvlaggen zijn er in diverse formaten en materialen. Beachvlaggen worden doorgaans gemaakt van een glans polyesterdoek, dat een 100% doordruk garandeert. Beachvlaggen zijn snel op te zetten door middel van de meegeleverde grondpennen. Het aluminium frame wordt in de doektunnel geschoven, waarmee het doek meteen opgespannen is.

Spandoeken

Spandoeken zijn ideaal bij een actiereclame. Spandoeken zijn opvallende blikvangers, die gemakkelijk opgehangen en verwisseld kunnen worden. Spandoeken zijn leverbaar in elk gewenst formaat, al dan niet in een aluminium frame.

Spandoeken moeten lang kunnen hangen en goed bestand zijn tegen wind en zon. Een scherpe en gedetailleerde druk is een vereiste voor een representatief spandoek.

Bij Hanova Textiles vindt u altijd de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben de nieuwste technologieën in huis met betrekking tot het ontwerpen en bedrukken van spandoeken. Een eigen drukkerij voor het bedrukken van uw spandoeken kan grote voordelen hebben, denkt u alleen maar aan onze expertise op het gebied van textiel bedrukken.

Dankzij onze eigen drukkerij kunnen wij de spandoeken ook in elke kleur en bedrukking aan u leveren. Neemt u contact met ons op?

Banieren

Banieren zijn decoratieve en stijlvolle sfeermakers, die overal gebruikt kunnen worden. Een banier is een veelzijdig en flexibel communicatiemiddel, waarmee u heel eenvoudig een sfeer creëert of een product of boodschap introduceert. Banieren kunnen in verschillende stijlen worden bedrukt.

Bij Hanova Textiles vindt u de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Wij hebben de nieuwste technologieën in huis met betrekking tot het ontwerpen en bedrukken van banieren. Een eigen drukkerij voor het bedrukken van uw banieren kan grote voordelen hebben, denkt u alleen maar aan onze expertise op het gebied van textiel bedrukken.

Banieren voor buiten

Bevestig banieren buiten aan een muur, wand, lantaarnpaal, podium, etc.  Een banier kan niet alleen worden gebruikt als representatieve vaandeldrager van een bedrijf of vereniging, maar ook als promotiemateriaal of als feestelijke eyecatcher bij een evenement.

Banieren voor binnen

Binnen zijn banieren uitermate geschikt als wanddoek, etalagedoek of decoratiedoek.
Met een binnen banier bereikt u eenvoudig een mooi effect. Laat uw banieren eventueel vlamvertragend behandelen, zodat ze brandveilig zijn. Binnen banieren zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor beurzen of evenementen.

Vlaggen

Vlaggen zijn echte aandachtstrekkers. Vlaggen zijn in vele variaties, formaten en bedrukkingen leverbaar. Vlaggen zijn levendige reclamedragers die uw bedrijfsnaam, product of reclameboodschap op professionele wijze presenteren.

Kies daarom voor goed gedrukte en geconfectioneerde vlaggen. Uw reclame boodschap wordt door vlaggen dynamisch gepresenteerd en dat zorgt voor een naamsbekendheid, die uw product of bedrijfsnaam al van veraf herkenbaar maken.

Naast het vervaardigen en bedrukken van uw vlaggen kunnen wij natuurlijk ook de levering en plaatsing ervan voor u verzorgen.

Graag komen wij in aanmerking voor de levering en het bedrukken van uw vlaggen.

Neemt u contact met ons op?